.

.

perjantai 23. syyskuuta 2016

Nukketalo Lilyn kylpyhuoneKirjastohuoneen vieressä on kylpyhuone: yhdistetty vessa ja suihkutila.
Lattia on valkoisella kontaktimuovilla päällystetyistä pahvipaloista, seinämateriaalina on lattiamuovia. Sain kerran eräästä liikkeestä pinon näitä muovisia näytekappaleita ja niille onkin ollut monessa paikassa käyttöä.
Suihkuverho on kelmua. Suihkun alustaksi löysin sopivan saippuatelineen ja reunat on päällystetty Sinooperin mosaiikkipalasilla. Suihku itse on korvakuulokkeesta.
Keraaminen penkki on ollut ilmeisesti syömäpuikkoalusta, tein siihen puiset jalat. Sopii mielestäni muodoltaan hyvin tuohon tilaan.
Tässä kuvassa on allaskaappi vielä paikailleen laittamatta. senkin päällysteenä on tuota lattiamuovia. Korit ovat vähäisiä punontatöitäni. Se on taito, jota kovasti haluaisin opetella lisää.
Kuva-ja peilikehyksiä oli hauska askarrella. Liimasin kaikki mosaiikkipalaset (paperista) erikseen eikä haitannut yhtään, jos jokin meni vähän vinoon.
Pönttö on tehty jogurttipurkista. Kannen saa aukikin. Huomatteko modernit huuhtelupainikkeet seinällä?Verhot olen tehnyt helmistä, niitäkin oli kiva askarrella. Kirjaston ja kylpyhuoneen välissä on kapea käytävä makuuhuoneeseen. Käytävään ei oikeastaan muuta mahdu kuin pitkä seinäpeili.

3 kommenttia:

Kiitos kommentista!