.

.

torstai 29. syyskuuta 2016

Vedenvihreä makuuhuone


Kirjaston ja kylpyhuoneen välistä on kulku pieneen makuuhuoneeseen.Ikkuna ei ole saanut vielä verhoja, ehkä en alakaan sitä peittämään.
Sängyn olen tehnyt puusta ja aaltopahvista. Yöpöydät ovat samaisesta pahvista ja paperista. Norsupatsas on matkamuisto Intiasta. Tilkkutäkin palaset olen leikannut ja ommellut kiiltävistä kankaista, siinä on jotain huivi- ja solmiokangasta.


Sängynpääty on verhoiltu pehmeällä sametilla ja pehmustettu vanulla. Sitä on vaikea saada kuvaan, mutta ehkä  näkyy, että pienet helmikiinnitykset antavat uurretun pinnan. Itse asiassa tykkään tästä päädystä kovasti.


Tuolin olen tehnyt joskus nukkekotikerhossa, materiaalina taas kerran silkkinen solmiokangas. Kirpparelta kun löytyy silkkisolmioita alle euronkin hintaan, niin käyn aina välillä katsastamassa, onko minua miellyttäviä kuoseja.
Ristipistomaton olen pistellyt muutama vuosi sitten juuri tätä tilaa ajatellen.
Oikeastaan koko huone on valmistunut jo aikoja sitten, kuvat seinällä on lisätty myöhemmin. Nukkekotikerhossakaan en ole viime aikoina ehtinyt käymään, en edes tiedä, toimiiko se enää.


Taulu seinällä on veljeni ottama valokuva Norjan vuonoilta, hän pienensi sen nukketalokokoon.


Pikkuikkuna sängyn yläpuolella ei kuulunut alkuperäiseen talomalliin. Tavoittelin sillä tilan tuntua. Ikkunasta näkyy kaide kolmanteen kerrokseen.


Huoneeseen pääsee käsiksi talon sivusta. Tästä näkee, että yläpuolella on vielä yksi kerros, matalampi kylläkin.


5 kommenttia:

 1. Tämä onkin uusi mukava blogituttavuus minulle. Paljon oli katseltavaa!

  VastaaPoista
 2. Te ha quedado un dormitorio muy acogedor, feliz fin de semana:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tienes una casa muy bonita, me gusta mucho.

   Poista
 3. Tunnelmallisia kuvia! Solmiokankaat sopivat kuoseiltaan hienosti ministelyyn :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!