.

.

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Pienessä olohuoneessa


Kartanon olohuone on oikeastaan vain pieni sohvanurkkaus ruokailutilan vieressä. Lily keskustelee täällä usein vieraittensa kanssa ennen kahvipöytään siirtymistä.


Lilyn on tehnyt Kirsti Kilponen ja vintagetyylisen silkkimekon olen itse ommellut. Lily rakastaa hempeitä värejä ja romantiikkaa.Tässä Lily on ihailemassa ystävättärensä uutta kaulakorua ja voi kun kumpikaan ei huomaa, mitä kissalla on mielessä!
Kissa on ensimmäisiä minihuovutuskokeilujani. Kultakalakulho ja -ruokakuppi on Reutteria.Sohvapöytä on kiva kirpparilöytö, ollut jonkinlainen koristerasia. Näyttää ja tuntuu marmorilta. Löysin siihen sopivan lasin ja syvennyksessä on hiekkaa ja matkoiltani tuotuja pieniä simpukankuoria.
Neuletakki on unohtunut tuolin nojalle.


Antiikkipatsas on niin ikään kirpputorilta, toimittaa myös kukkapylvään virkaa. Nojatuolin takana maljakossa on suitsuketikuista tehtyjä osmankäämejä.
Olohuoneen oikealla sivulla näkyy pieni sohva ja koriste-esinehylly. Ensimmäinen kuva on vanhempi, sähköjohdot ovat vielä piilottamatta. Tapetti ja valaisin on Minimaailmasta.


Sohvanurkkauksen taakse tulee ruokailutila, siitä kuvia ensi kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!