.

.

sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Kartanon keittiössäKeittiössä on balsapuusta ja kapalevystä tehdyt kalusteet. Lattian olen liimannut pahvipaloista.


Keittokirjoja on monella kielellä ja kukkakuvioiset astiat ovat matkatuliaisia. Maton olen tehnyt pienillä kangaspuilla.
Tässä talossa rakastetaan näköjään sinisiä astioita.
Mukit ovat paperista ja päällystetty kankaalla. Jälkiruoka-astiat ovat lääkepakkauksia ja jalat nastoja. (Itse asiassa äidilläni on Virossa juuri samanlaisia jalallisia astioita normaalikoossa.) Tiskiallas on pienestä voirasiasta ja tiskipöytä päällystetty kontaktimuovilla.Suloiset säilykepurkit olen ostanut Etsystä.Seinä hellan takana on mosaiikkipaloista. Valkoisen kattilan olen tehnyt jostain muovikorkista, sininen on ostettu ja  kansi tehty lääkepakkauksesta.
Jääkaappia varten löytyi kotoa sopiva puinen korurasia, kulmat on hiottu ja kaappi maalattu. Jotain on sisälläkin. Harmaa kannu jääkaapin päällä on isosta puuhelmestä ja paperista, myös suppilo on paperista. Pienen pöllön ostin Käsityökorttelista, harmikseni en muista tekijän nimeä.
Kaapin takana oleva "rapattu" seinä on oikeasti käsintehtyä paperia.


Tästä ovesta pääsee ulos.


Ja sellainen on ovi ulkopuolelta. Oven lasikoriste on muoville painettu kuva, joka tuli talon mukaan.


Keittön takana on pieni sisääntuloaula ja siellä näkyy  talon kaksipuolinen pääovi.


Tältä näyttää pääovi ulkopuolelta.


Yläkertaan vievät portaat on kuvattu ulko-ovesta, sieltä katsottuna ne näkyvät parhaiten. Pieneen eteiseen ei mahdu oikeastaan mitään, korkeintaan yksi naulakko voisi  seisoa nurkassa.

Kurkistetaan kohta yläkertaan.

4 kommenttia:

 1. Huoneet näyttävät viihtyisiltä ja niissä on paljon kiinostavia tavaroita! On mukavaa, että olet kertonut,mitä materiaaleja olet käyttänyt askartelussa.

  VastaaPoista
 2. Aivan uskomattoman upeaa työtä! Kiitos, että jätit kommentin blogiini, sillä olen viettänyt nyt mukavia hetkiä blogiasi selaillen. Toisinaan haaveilen itsekin nukkekodin teosta ja blogisi pursuu ideoita, joita tekisi mieli alkaa toteuttamaan välittömästi. Tekemäsi takka oli aivan ihana! Muista jutuista puhumattakaan. :) Seikkailen täällä vielä tovin :)

  VastaaPoista
 3. You have a great talent and a good eye for knowing exactly how to maximize a room and get as many details as it needs to make it feel like a Real Home. Very Well done!!!

  elizabeth

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!