.

.

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

AlakerrassaRantahuvilan alakerran kahvila on saanut lattian. Olen joskus saanut tuttavalta myyjältä lattiamuovin näytekappaleita ja ne ovat kyllä nukketalossa mainioita rakennustarvikkeita. Laattojen väliin laitoin akryyliväreillä sävytettyä tasoitetta.
Seinä on jotain rei'itettyä seinälaminaattia, jota miehelläni sattui olemaan. Maalasin sen sopivamman väriseksi.
Johdot piilotan myöhemmin, aion yhdistää siihen myös yhden lattiavalaisimen.
Vasemmanpuolisen tilan eli ateljeen päällystin korkkimatolla.Näissä kuvissa on seinä  ilmestynyt jakamaan tiloja. Oven tein pahvista, ikkuna on ohutta muovia.Pieni ateljee on samalla taiteilijan työhuone.
Mulla on vasta hyvin vähän tavaroita ja huonekaluja uutta kotia varten. Melkein kaikki on hankittava tai itse tehtävä.Menee vielä aikaa ennen kuin kahvila täyttyy herkullisista tuoksuista ja iloisesta puhesorinasta.
Teen kahvikuppikokeiluja ja mietin vielä, ostanko ne kuitenkin valmiina. Tässä kuppina on pieni nyörinpää ja kermavaahtotäyte on Fimoa.

Leipomuksiakin alkaa pikkuhilja syntyä.5 kommenttia:

 1. Todo pinta genial, me gusta mucho el suelo y los dulces tienen un aspecto delicioso.
  Que casualidad, yo también he hecho un pequeño estudio de pintura.
  Saludos.

  VastaaPoista
 2. Un suelo precioso!! combina muy bien con los tonos de las paredes!!
  Esos dulces tienen un aspecto muy apetecible!!!
  Besos.

  VastaaPoista
 3. Kahvilan lattiasta tuli hieno! Ilolla seuraan tämän talon työvaiheiden etenemistä ja tilojen täyttymistä.

  VastaaPoista
 4. Nam miten mehevän näköisiä herkkuja - tässä kahvilassa viihdytään varmasti, niin herkullisten leivonnaisten kuin lämminhenkisen tunnelman vuoksi. Ja tuo kahvikuppi on niin hieno, että ehdottomasti itse tehdyt kupit tähän kahvilaan :)

  VastaaPoista
 5. Hei Ingi! Nostat kaunis väri. Huoneet ovat viihtyisiä ja mukava ilmapiiri. Paul toimii täydellisesti. Tuotteet ja huonekalut on ajan kysymys. Makeiset erittäin maukasta ilmeen. Toivotan teille paljon inspiraatiota!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!