.

.

lauantai 14. tammikuuta 2017

Kristalleja

Aikoinaan kun kuljin vielä nukkekerhossa, tilasimme porukalla jostakin Swarovskin kristalleja. Mulla ei ollut kokemusta kattokruunujen tekemisestä enkä uskaltanut niitä käyttää  edellisen nukketalon valaisimissa.
Kristallit olivat monta vuotta unohduksissa laatikon pohjalla. Nyt kun olen rakentamassa seuraavaa nukketaloa, tajusin, että nykypäivän kattokruunun voi tehdä hyvin yksinkertaisellakin tavalla.
Kristalleja on erittäin miellyttävä käsitellä kauniin kiiltonsa ja säteilyn vuoksi. Ovat ne kyllä niin erilaiset kun tavalliset lasipalaset! Minulla niitä on neljää eri kokoa.
Tein muovirunkoon reiät ja pujotin helmiä lankaan, niin että syntyi 16+16 kpl kahdenkokoisia kristallipuikkoja. Pitemmät tulivat sisäympyrään.Reunan piilotin koristetarralla. Lamppu sisään ja dadaa: siinä se on! Vakuutan, että kristallien säteily on lampunvalossa todella kaunis.

Waterside Way talo itse on edelleen alkutekijöissä. Mielessäni suunnittelen sävyjä ja huonekalujen paikkaa, niin että yöunetkin menee, mutta sähköistä ja lampuista on aloitettavaa. Muutama niistä vielä puutuu. Voi kun pääsisin jo laittamaan tapetteja ja lattialautoja!


7 kommenttia:

 1. !!!! Preciosa !!!, gracias por la explicación.

  VastaaPoista
 2. Hieno idea ja kaunis kristallikruunu.

  VastaaPoista
 3. Hieno kristallikruunu tosiaan. Minkälaisen lampun sä laitoit tuonne sisään? Mäe en ite meinaa käsittää et miten noihin saadaan valo :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lamppuja johtoineen saa nukkekotikaupoista, esim. Minimaailmasta tai Finnaimosta. Pitää sitten olla muuntajakin.Nykyään myydään myös paristokäyttöisiä led-lamppuja, varmaan aika kätevät käyttää.

   Poista
 4. Wonderful Lamppu! Minulla on kiteitä, eikä rohkeutta kokeilla))

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!